Snelheid, betrouwbaarheid en veiligheid centraal/

Netwerkverbindingen, aan u de keuze/

Met uw directe EFX-aansluiting of via een van de aangesloten glasvezelnetwerken kunt u directe koppelingen maken tussen bijvoorbeeld bedrijfsvestigingen, netwerken en datacenters.

Koppelingen via ons netwerk zijn WDM-kanalen of privéverbindingen op ethernetniveau via VLAN’s. Dit soort koppelingen bieden meer snelheid, betrouwbaarheid en veiligheid dan koppelingen via internet zoals VPN.

U kunt dus kiezen uit het gebruik van VLAN’s of WDM-kanalen.

Vlan

Vlan’s zijn flexibeler in het gebruik omdat EFX wijzigingen binnen enkele werkdagen uitvoert. Daarnaast zijn Vlan’s  binnen de EFX marktplaats kosteloos inbegrepen bij een EFX-aansluiting. De enige beperking wordt gevormd door de bandbreedte van uw  aansluitingen op de verschillende locaties die u koppelt. U bent zelf verantwoordelijk voor de verdeling van die capaciteit over de verschillende Vlan’s die u gebruikt.

 

WDM

WDM-kanalen zijn vergelijkbaar met eigen glasvezels tussen uw locaties. De levertijd en prijs verschillen afhankelijk van de lengte van de verbindingen. U bepaalt zelf met uw apparatuur welke bandbreedte u realiseert over WDM-kanalen. De huidige beschikbare interfaces gaan al tot 100 Gbit/s

EFX-schema

 

Voordelen van EFX

  • Keuzevrijheid in vele dienstenaanbieders

  • Keuzevrijheid in datacenters,

  • Meerdere toegangen (o.a. Eindhoven, Helmond, ’s-Hertogenbosch en Tilburg)

  • Meerdere vestigingen van uw organisatie zijn tot één netwerk te koppelen

  • EFX is transparant gekoppeld met NDIX

    Lees meer over voordelen EFX marktplaats